OM ROS

Hvem vi er

Vores historie

ROS Catering har eksisteret i mange år.

Sideløbende med walk-in gæster, har restauranten haft et utal af serveringer til begivenheder ud af huset, det vi kalder catering.

 

Med så stor en cateringsucces, har vi taget springet og startet ROS Catering, der skal levere de bedste madoplevelser ud af huset, til glæde for vores og jeres gæster. 

 

Med erfaring fra anerkendte restauranter som blandt andet  Brødrene Price, Restaurant Høst (Cofoco), Orangeriet i Kongens Have og Brøndums Hotel i Skagen, Mash i Odense, kongenshave og Frank A.

 

Står du overfor at skulle holde stor og lækker middag for familie eller venner inden længe?

Så lad Ros catering klare det for dig. Vi klarer alt fra indkøb, madlavning, servering og oprydning. Alt bliver klaret for dig, så du kan koncentrere dig om at gøre det vigtigste- at være en god vært for dit selskab.

 

Du kan stresse af ved ikke selv at stå for indkøb og madlavning. Nyd blot dine gæsters selskab.

 

Vi laver alt lige fra, frokostordning, private dining, bryllup, konfirmation, barnedåb, reception, madkursus, firmaarrangementer til andre begivenheder – vi laver alle slags arrangementer store som små, og frokostordninger.

 

Skal Ros catering stå for maden til dit næste selskab eller frokost så kontakt os for et uforpligtende tilbud, så sammensætter vi en menu ud fra dine ønsker.

 

Indehavere bag projektet er Marcel Rodrigues og Niklas Jensen

DET siger vores kunder

anbefalinger

Leder du efter en god grund til at benytte ROS Catering, så læs hvad vores andre kunder skriver.