Kontakt os.

Vi står klar til at hjælpe dig med din forespørgsel uanset anledningen.

Man-Fre: 09.00 - 16.00

Venstre Ringvej 100 - 7000 Fredericia

  Få en god catering oplevelse med ROS Catering i Middelfart

  Hvad end du skal holde en fødselsdagsfest, et firmaarrangement eller noget helt tredje, så står ROS Catering i Middelfart altid klar til at servere lækkert, hjemmelavede mad til din fest. Vi sørger for det hele, så du ikke skal tænke på andet end at nyde din fest. Vores kokke kommer ud til din fest en time før, og sørger for at maden bliver arrangeret, anrettet elegant og præsenteret. Når du bestiller catering hos ROS Catering i Middelfart, kan du også forvente at vi altid efterlader et pænt og ryddeligt køkken. Står du også og mangler nogen til at servere maden? Frygt ej. Hos os kan du nemlig tilkøbe en serveringsservice. Vil du høre mere om vores spændende menuer? Kontakt os i dag og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde, eller sammensætte den helt perfekte menu til din den fest.

  Buffet catering i Middelfart

  Vidste du, at vi hos ROS Catering i Middelfart også tilbyder catering af buffet? Det er meget vigtigt at beslutte, hvilken type catering der passer til dit arrangement, så lad os se på alle de fordele der er forbundet ved en buffet catering fra ROS Catering i Middelfart. En buffet er et populært valg for for de fleste, da det ofte kan være en billigere og mere fleksibel løsning. Catering i buffetstil betyder som regel, at der er opstillet madstationer på lange borde, hvor gæsterne kan se de forskellige retter og selv tage for sig. Så har du med et mindre budget, så kan en buffet catering fra Middelfart måske være noget for dig. Der er brug for færre tjenere ved en simpel buffetreception sammenlignet med et formelt siddende måltid, hvilket betyder, at du kan spare penge på dine udgifter til catering personale. En buffet fra ROS Catering i Middelfart gør det både nemmere og mere omkostningseffektivt at give gæsterne en række valgmuligheder. Det kan være en fordel for dig og dine gæster, at der er forskellige retter at vælge imellem, da nogle vil have allergier eller kostrestriktioner, som der skal tages højde for. Er du interesseret i at høre mere om vores buffet catering i Middelfart, så kontakt os i dag. Vi står altid klar til at give dig og dine gæster den bedste madoplevelse.

  Catering i Middelfart udover det sædvanlige

  Hvad end du skal have catering til fester, receptioner eller noget helt tredje, så skal maden være delikat og velsmagende, og vigtigste af alt, skal det selvfølgelig stille sulten hos dine gæster. Hos ROS Catering i Middelfart er det vores mission at bidrage til, at du får du og dine gæster får den helt perfekte fest med lækkert og velsmagende mad. Hos ROS Catering i Middelfart, er der altid mulighed for at få en skræddersyet løsning, der passer lige til dig og dit behov. Alle vores retter er hjemmelavet, vi bruger kun friske råvarer – og alt er smagt til med masser af kærlighed.
  .... Læs mere