Nytårsmenu
Snacks:
Kyllingechips med purløgsmayo & karse.
Små chorizo ølpølser.
Blinis med ørredrogn i letrøget creme.
Brød:
Hjemmebagte Manitoba boller & økologisk smør fra Thise.
Forret:
Bagt torsk med syltet fennikel, blomkålspuré med brunet smør og citron, friske kålskud, persilleolie & muslingsauce.
Hovedret:
Stegt oksemørbrad med kartoffel kroketter, knoldselleripuré, spinatcreme, syltede perleløg, sennepskorn & portvinsglace med morkelhaler.
Dessert:
Hvid chokoladecreme lavet på skyr, chokoladekage med tonka, kompot af solbær & havrecrumble med ristede hasselnødder.
Kransekage til kl. 24
-495 kr pr. kuvert.
Tilkøb af caviar servering:
En dåse á 10 g. Baerii caviar med blinis, rødløg & creme fraiche 38%.
185 kr. pr. kuvert.
Nytårsmenuen skal afhentes d. 31 december
Kl. 10.00-14.00 hos ROS Catering,
Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia.
Sidste frist for bestilling er d. 26 december.