OM ROS

Hvem vi er

Vores historie

ROS Catering har eksisteret i mange år både i Tønder og Fredericia

Sideløbende med walk-in gæster, har restauranten haft et utal af serveringer til begivenheder ud af huset, det vi kalder catering.

Med så stor en cateringsucces, har vi taget springet og startet ROS Catering, der skal levere de bedste madoplevelser ud af huset, til glæde for vores og jeres gæster. 

Med erfaring fra anerkendte restauranter som blandt andet  Brødrene Price, Restaurant Høst (Cofoco), Orangeriet i Kongens Have og Brøndums Hotel i Skagen, har Marcel formået at imponere selv de mest kritiske madanmeldere. Op til flere gange har Restaurant ROS fået spalteplads i Nordens White Guide samt gjort sig positivt bemærket som vindere af prisen som ”Årets Feel good-oplevelse” i 2017. 

Indehavere bag projektet er Marcel Rodrigues 

Catering i Vejle til alle slags begivenheder

Vi kender det alle. Det kan ofte være stressende at skulle afholde en fest. Der ligger meget forberedelse og arbejde. Hos ROS Catering, kan vi hjælpe dig med at mindske den stress. Få skræddersyet en lækker, velsmagende menu fra ROS Catering til levering i Vejle. Vi leverer høj service og friske råvarer til din fest, uanset anledningen. Når du bestiller catering i Vejle fra ROS Catering, kan du altid forvente mad i bedste kvalitet. Vi bruger kun de mest friske råvarer, så vi kan give dig og dit selskkab den bedste madoplevelse. Kontakt os i dag og høre mere mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sammensætte den perfekte menu til din fest.

Sammensæt den perfekte menu fra ROS Catering i Vejle

ROS Catering i Vejle byder på klassiske og eksklusive retter, hvor alt er tilberedt og pakket. Det eneste, som du skal tænke på, er at dække bordet op til en lækker og velsmagende menu, som du helt selv kan sammensætte. Vi lytter til dine ønsker og behov, så vi kan give dig og dine gæster den bedste madoplevelse. Det er nemt og enkelt at bestille catering i Vejle til din fest. Vores kokke sørger for at arrangere, anrette og præsentere maden for dig og dine gæster. Når den sidste ret på aftenens menu er blevet serveret, så sørger vores kok altid for at rydde op efter sig, så du har en ting mindre, at bekymre dig om. Du kan altid forvente et ryddeligt køkken efterfølgende, når du vælger at bestille catering i Vejle fra ROS Catering.

Catering i Vejle med fokus på kvalitet

Hos ROS Catering i Vejle har vi altid fokus på kvalitet og god smag. Derfor kan du altid forvente, at der kun bliver brugt de bedste og mest friske råvarer, når vi skal tilberede dine retter. Vi sætter en stor ære i at give dig og dine gæster den bedste madoplevelse. Vores team består af passionerede kokke, der brænder for at lave god og velsmagende mad. Bestil catering i Vejle fra ROS Catering, og få en en madoplevelse udover det sædvanlige. Hvad end det er et firma arrangement for kunder eller kollegaer, så står vi altid klar med lækker mad, udover det sædvanlige, og drikkevarer.

Catering i Vejle til din firmafest

Vidste du, at vi tilbyder catering i Vejle til både store og små begivenheder. Hos ROS Catering er der ingen begivenheder, der er for store eller for små. Vi lytter til dine ønsker og behov, og sammen kan vi sammensætte den perfekte menu til din firmafest. Har du brug for inspiration til at sammensætte den perfekte menu? Du er altid velkommen til at kontakte os for inspiration til en menu. Vi hjælper dig med at finde de helt perfekte, velsmagende retter, som du kan servere for dine kollegaer eller kunder. Vi står klar til at hjælpe dig uanset anledningen!
.... Læs mere
DET siger vores kunder

anbefalinger

Leder du efter en god grund til at benytte ROS Catering, så læs hvad vores andre kunder skriver.